Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SBS'de Yabancı Dil Karmaşası

SBS'de Yabancı Dil Karmaşası
0
91

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
MEB'den 'Yabancı dil' açıklaması

Ulusal Eğitim Bakanlığı, Düzey Tespit Sınavlarında (SBS), öğrenim gördüğü dilden başka dilde deneme sorularını cevaplandıran öğrencilerin velilerinin, Bakanlığın Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne durumlarını bildirir dilekçelerini 11 Haziran Cuma günü mesai bitimine dek iletmeleri halinde değerleme işleminin bir defaya bilerek dilekçede açıklanmış yabancı dile tarafından yapılacağını bildirdi

Ulusal Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, SBSde, öğrenim gördüğü dilden başka dilde test sorularını cevaplandıran öğrencilere ilişkin bir yorumlama yaptı
SBS'DE YABANCI DİL KARIŞIKLIĞI
Açıklamada, Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi SBSde bazı öğrencilerin eOkul sistemine işlenmiş olan dilden diğer bir dile ait testleri işaretledikleri saptama edilmiş ve bu sebeple de mağdur duruma düştükleri yönünde yazılı ve görsel basında farklı alanlara yönlendirilmiş haberler yer almıştırdenilerek şöyle devam edildi:
eTatbik Kılavuzu, imtihan başvurularında önce yayına konmuş olup, dilekçe esaslarını ve sınav uygulamalarını ihtiva etmektedir Idareci, hoca ve velilerimizin kılavuzu mutlaka okumaları ve öğrencilerimizi buna tarafından yönlendirmeleri genelge ve duyurularla da anımsatılmıştır
Buna rağmen farkı bir yabancı dile ait cevapları işaretleyen öğrencilerin velilerinin, Bakanlığımız Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne ait 0312 223 87 36, 0312 223 22 26 veya 0312 4499 42 04 numaralı fakslara durumlarını bildirir dilekçelerini 11 Haziran Cuma günü mesai bitimine değin iletmeleri halinde değerlendirme işlemi bir defaya mahsus dilekçede belirtilen yabancı dile tarafından yapılacaktır

Iş bununla da kalmıyor arkadaşlar

Gerçi bana koku başka yönden geliyor lakin Bilirsiniz oysa devlet okullarında İngilizce tatmin edici değildir Eğer iyi bir İngilizce eğitimi almak isterse öğrencinin paralı eğitime kayması en açıkçası olacaktır Soruların zorluğunu gören veliler doğal olarak çocuğunu İngilizceyi de iyi verebilen paralı okullara içten akacaktır Görüyor musunuz işin içindeki işi? *

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt