Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şebeke Sorunu !

Şebeke Sorunu !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhaba arkadaşlar, telefonum E250i ve telefonumda şebeke sorunu var (bir kaç yere düşürdüm) evdeyken şebeke yok diyor evden çıkıyorum çarşıya gidiyorum şebeke geliyor ama tekrar eve geldiğimde şebeke gidiyor, yardım edebilcek olan var mı ???

Similar threads

Turkcell, 5G teknolojileri çalışmalarını derinleştirmek ve Türkiye'de ortak ARGE çalışmalarını yoğunlaştırmak hedefiyle birlikte yola çıktığı Huawei ile işbirliğinde yeni bir adım daha attı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) desteğiyle Turkcell ve Huawei 5G hız testi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Türk Telekom kullanıcıları an itibarıyla büyük bir problemle karşı zıdda kaldıklarını bildiriyorlar. Toplumsal medyada paylaşılan gönderilere nazaran Türk Telekom kullanıcıları, hücresel olgu üzerinden sesli görüşme gerçekleştiremiyorlar. Kullanıcılara nazaran SMS ve internet servislerinde ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Sizin Böyle Şikayetleriniz varmı???? Evet meleklerim hepimiz birer tüketiciyiz peki sizin böyle ilginç ve gülünç şikayetleriniz oldumu bakım? Olmadığına eminimsizinboylesikayetlerinizvarmi5c561ad570e2balt :D Big Grin :D:laugh:​ Şikayet :Ütüm bozuldu Sebep :Elektriksiz ütü: Mersin'de son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
İranlı ailenin kurduğu saadet zinciri 2 bin kişiyi tuzağa düşürdü. Şebekeye yönelik kritik bilgiler, aylarca yanlarında şoför olarak çalışan bir kişinin anlatımları ile elde edildi. Birkaç yıl önce ülkeleri İran’da 12 bin kişiden kurdukları saadet zinciri aracılığıyla para toplayan şebeke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
bilgi amaçlıdır GÜNEŞ PİLİ SİSTEMLERİ 1GİRİŞ 11 Güneş Enerjisi Uygulamalarının Tarihsel Gelişimi İnsanların güneş enerjisinden teknolojik olarak yararlanması, yani güneş enerjisini kendi geliştirdiği yollarla başka enerjilere dönüştürmesi, bir hayli eskilere dayanır Bilinen ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt