Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebze Çorbası

Sebze Çorbası
0
73

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
sebze-corbasi-1.jpg

Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet havuç
  • 2 adet  patates
  • 2 adet yemek kaşığı tereyağ ya da sıvı yağ
  • 2 adet yemek kaşığı un
  • 5 su bardağı su
  • Yarım su bardağı süt
  • Dereotu
  • Tuz

Zerzevat Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Patates küçük küçük doğranır havuç rendelenir tencerede biraz suyla suyunu salıp çekene dek pişirilir .
  2. Öbür tencerede sıvı yağ ,tereyağ karışımında un bir kaç dk kavrulur .
  3. Sebzeler ve kaynamış su eklenir topaklanmasına müsaade vermeden çırpılır .
  4. Süt eklenir kıvam alana dek pişirilir tuz baharat kıyılmış dereotu eklenir. Afiyet olsun.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt