Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebze Çorbası

Sebze Çorbası
0
18

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sebze-corbasi.jpg

Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 patates
  • 2 havuç
  • 1/2 (yarım) pırasa
  • 200 gram kereviz
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 litre su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kuru zerzevat tozu
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber

Zerzevat Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tüm zerzevatları temizleyip küp küp doğrayın. Akabinde tencerede tereyağını kızdırın. Temizlenip yıkanmış olan zerzevatları 3- 4 dakika kavurun.
  2. Çabucak akabinde unu ekleyip süratlice kavurun un kokusu çıksın. Sonra 1litre suyu ve baharatları ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar kaynatın.
  3. Yumuşamış olan zerzevatları blender den geçirip iki dakika daha kaynattıktan sonra servis edebilirsiniz.
  4. Şayet kıvamı koyu geldi ise su ekleyip dilediğiniz kıvama getirebilirsiniz. Afiyet olsun.
 
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt