Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebze Çorbası

Sebze Çorbası
0
56

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
sebze-corbasi.jpg

Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 adet biber (kırmızı)
  • 1 kol pırasa
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı hazır zerzevat tozu
  • 700 ml su
  • 100 ml hindistan cevizi sütü
  • 0.25 tatlı kaşığı zerdeçal
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 0.25 tatlı kaşığı kara biber
  • 4 kol maydanoz
Servis için:
  • Kruton (kızarmış ekmek)

Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yağı tavada kızdırın, küp küp doğranmış zerzevatları (soğan, patates, havuç, pırasa ve kırmızı biber) ekleyin ve düzgünce soteleyin.
  2. Zerzevat tozunu suda eritin ve sebzelere ekleyin.
  3. Tuz, karabiber ve zerdeçal ile tatlandırıp sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
  4. Akabinde hindistan cevizi sütü ve maydanozu ekleyip pişirmeye devam edin.
  5. Hepsini bir blender ile karıştırın.
  6. Çorbayı krutonla servis edin.
Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt