Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebze Çorbası

Sebze Çorbası

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Sebze Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram tavuk göğsü yada 2 but
  • 1 çay bardağı şehriye
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 6 -7 kısım ıspanak
  • 1 büyük havuç
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 2 tatlı kaşığı tuz
Terbiyesi için
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı
  • 2-3 damla limon suyu
  • 1 çay bardağı çorbanın kendi suyundan

Sebze Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tavukları tencereye alıp üzerini geçene kadar su dolduralım ve 1 çay kaşığı tuz atıp haşlayalım.
  2. Haşlanan eti alıp kenara soğumaya bırakalım.
  3. Ayrı yerde çorbanın terbiyesini hazırlayalım bunun için tüm gereçleri kaseye alalım ve pürüssüz bir kıvam alana dek karıştıralım ve kenara alalım.
  4. Şimdi tencereye yağı ve rendelenmiş havucu alıp renginin yağa çıkması için bir süre kavuralım ve şehriye ve ıspanakları ek edip tavuğun suyunu ek edelim. Artık didiklenmiş tavukları ek edelim.
  5. Çorbanın suyundan 1 çay bardağı alıp yavaş yavaş unlu karışıma ekleyelim ki çorbamız kesilmesin daha sonra nanesini ve tuzunu ekliyoruz.
  6. Isıttığımız harcı çorbayı karıştırarak ek ediyoruz ve 1 taşım kaynatıp ocağın altını kapatıyoruz. Afiyet olsun.
Sebze Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt