Sebze Graten Tanımı İçin Malzemeler
- 5-6 kısım pırasa
- 1 adet havuç
- 2 adet patates
- 2 yemek kaşığı un
- 1 bardak süt
- Tuz
- Karabiber
- Kaşar
- Zeytinyağı
Sebze Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri ince ince doğrayıp, tavada pişiriyoruz.
- Yumuşayınca ince ince doğradığımız pırasaları ve rendelediğimiz havucu ekleyip, yumuşayana kadar pişiriyoruz.
- Yumuşayınca 2 yemek kaşığı un ve 1 bardak sütü ekleyip, 5 dk karıştırıyoruz.
- Borcama alıp, üzerine kaşar rendeliyoruz.
- Üzeri kızarana kadar fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.