Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebze Kavurma (Karışık Zeytin Yağlı)

Sebze Kavurma (Karışık Zeytin Yağlı)
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sebze-kavurma-karisik-zeytin-yagli.jpg

Zerzevat Kavurma (Karışık Zeytin Yağlı) Tanımı İçin Materyaller

  • 3 orta uzunluk kuru soğan
  • 1 orta uzunluk kabak
  • 2 orta uzunluk patates
  • 2 orta uzunluk patlıcan
  • 4 orta uzunluk biber birisi acı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Gereğince zeytin yağı

Zerzevat Kavurma (Karışık Zeytin Yağlı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Küp, küp doğradığımız soğanları, biberleri, zeytin yağı, geniş bir tencereye alıp yumuşayana kadar kavrulur.
  2. Yıkanmış olan küp, küp doğranan zerzevatları kimyonu, tuzu ek edip orta harlı ateşte kavuralım.
  3. Kendi suyuyla kavrulan sebzelerin suyu kalmazsa azıcık sıcak su damlatıp pişirilir.
  4. Ocaktan alıp servis yapılır.
  5. Deneyenlere şimdiden afiyet sifa olsun.
  6. Çok lezzetli bir tat mevsiminde sebzeler.
  7. Sebzelerin ölçüsünü kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
 

Similar threads

Fırında Karışık Zerzevat Kızartma Tanımı İçin Gereçler 1 orta uzunluk karnabahar1 orta uzunluk brokoli3 orta uzunluk havuç3 orta uzunluk patates Sosu için; 3 diş ezilmiş sarımsak1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı kırmızı toz biber1,5 tatlı kaşığı tuzYarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Ciğer Kavurma Tanımı İçin Materyaller 1 kg doğranmış ciğer5 adet kuru soğan2 orta uzunluk sarımsak4 adet kırmızı biber4 adet yeşil biberZeytin yağıKırmızı toz biberKarabiberTuz Ciğer Kavurma Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Ciğerleri yıkayıp süzgece koyalım küp küp doğranmış soğan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Patates Yemeği Tanımı İçin Gereçler 4 orta uzunluk patates1 orta uzunluk kuru soğan2 küçük kuru soğan1 yemek kaşığı salça1 büyük uzunluk yeşil biber1 büyük uzunluk domatesGereğince zeytin yağı4 diş sarımsakGereğince tuzGereğince su Patates Yemeği Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Kıymalı Çiğden Taze Fasulye Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo taze fasulye3 orta uzunluk domatez2 yeşil sivri biber3 diş sarımsak1 yemek kaşığı salça2 baş soğan100 gram kıymaGereğince zeytin yağıGereğince tuzGereğince sıcak su Kıymalı Çiğden Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Fırında Zeytin Yağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Gereçler 1 kg taze fasulye3 yemek kaşığı zeytin yağı1 büyük ya da 2 orta uzunluk soğan2-3 diş sarımsak1 büyük uzunluk domates1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçasıYarım çay kaşığı tuz Fırında Zeytin Yağlı Taze Fasulye Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt