Sebzeli Baget Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
- 7-8 adet baget tavuk
- 2 orta boy patates
- 1 büyük havuç
- 2 orta boy soğan
- 2 sarımsak
- Çeyrek limon
- 1 5 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Sebzeli Baget Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bagetlerimizi derilerinden sıyırıp, resimde görüldüğü gibi tencerenin dibine diziyoruz.
- Havuç patates ve soğanlarımızı küp küp doğrayıp, tavukların üzerine koyuyoruz.
- Zeytinyağımızı gezdirip, sarımsakları rendeliyoruz. Limon suyunuda üzerinde gezdiriyoruz.
- Son olarak baharatlarımızı ekleyip üzerini geçecek kadar kaynar şu ekleyip yaklaşık 25 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.