iltasyazilim
FD Üye
Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*İki su bardağı bulgur
*Bir yemek kaşığı biber salçası acı biberli
*Tereyağı
*Tuz
*Karabiber
*Pul biber
*Bir adet kırmızı biber
*Bir adet domates
*3 dört dal maydanoz
Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle tereyağı ve salça kavrulur Daha sonra bulgur eklenir Oda kavrulur Daha sonra kırmızı biber, domates ve maydanoz eklenir Onlarda biraz kavrulduktan sonra sıcak su eklenir Tuz ,karabiber, pul biber eklenir ve pişmeye bırakılır Ben bulgur pilavını suyunu tamamen çekmesin beklemiyorum Birazcık sulu bırakıyorum Ağzını kapattıktan sonra öyle bekleyince daha lezzetli oluyor Size de afiyet olsun
*İki su bardağı bulgur
*Bir yemek kaşığı biber salçası acı biberli
*Tereyağı
*Tuz
*Karabiber
*Pul biber
*Bir adet kırmızı biber
*Bir adet domates
*3 dört dal maydanoz
Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle tereyağı ve salça kavrulur Daha sonra bulgur eklenir Oda kavrulur Daha sonra kırmızı biber, domates ve maydanoz eklenir Onlarda biraz kavrulduktan sonra sıcak su eklenir Tuz ,karabiber, pul biber eklenir ve pişmeye bırakılır Ben bulgur pilavını suyunu tamamen çekmesin beklemiyorum Birazcık sulu bırakıyorum Ağzını kapattıktan sonra öyle bekleyince daha lezzetli oluyor Size de afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.