Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Bulgur Pilavı

Sebzeli Bulgur Pilavı

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 2 adet havuç
  • 3-4 kısım taze soğan
  • 2 adet domates
  • 2 adet sivri biber
  • 1 adet kapya biber
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 dolu tatlı kaşığı salça
  • 3 su bardağı bulgur
  • Tuz karabiber
  • 5 ,5 su bardağı su

Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye zeytinyağını ek edip hafif ısıtılır.
  2. İnce kıyılmış sarımsak eklenir ve kokusu çıkınca yemeklik doğranmış soğan eklenir ve kavrulur.
  3. Havuçlar rendelenip eklenir.
  4. Yeşil ve kırmızı biber, domateste küçük doğranıp eklenir.
  5. Salça ve baharatlar da eklenerek tüm gereçler kavrulur.
  6. Son olarak suyu ve tereyağı da eklenir. Su kaynamaya başlayınca kısık ateşe alınır ve suyu çekene kadar pişirilir.
  7. Havlu kağıtla üzeri kapatılıp 15 dakika demlenmeye bırakılır ve servis edilir.
Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt