Sebzeli Et Kavurma Tanımı İçin Gereçler
- 500 gram dana kuşbaşı
- 1 adet soğan
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya biber
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı pul biber
- Kimyon
Sebzeli Et Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuşbaşı doğradığımız etleri yanmaz tavamıza alalım.
- Etlerimiz suyunu salacak, suyunu çekene kadar ortada karıştırarak pişirelim.
- Etlerimiz suyunu çekince zeytinyağımızı, biberlerimizi ve soğanımızı ekleyelim.
- Soğanımız kavrulduktan sonra baharatlarımızı de ekleyelim.
- Kendi suyunda pişmesi hem yumuşacık hem de lezzetli oluyor.
- Kısık ateşte etlerin suyu çekilince ocaktan alabiliriz. Afiyet olsun ????