Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Et Sote (Az Etli Bol Sebzeli)

Sebzeli Et Sote (Az Etli Bol Sebzeli)
0
95

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Sebzeli Et Sote (Az Etli Bol Sebzeli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 600 gram süt dana eti
  • 1 tane soğan
  • 1 tane kırmızı kapya biber
  • 2 tane orta uzunluk patates
  • 2 tane orta uzunluk havuç
  • 6 tane beyaz mantar
  • 1 tane olgun domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı sıcak su 200 ml
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 2 kol taze biberiye

Sebzeli Et Sote (Az Etli Bol Sebzeli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etleri biraz iri biçimde doğrayın zerzevatları yıkayın, kabuğunu soyun etlerin uzunluğunda onlarıda doğrayın, tencereye sıvı yağı ek edin üzerine etleri ekleyin orta ateşte 5 dakika soteleyin.
  2. Daha sonra üzerine soğanı, biberi ve bütün zerzevatları ekleyin karıştırın üzerine baharatını ,tuzunu, salçayı ekleyin karıştırın.
  3. Daha sonra üzerine sıcak suyunu biberiyeyi ekleyin tuzu kendi damak tadınıza nazaran ayarlayın ben düdüklü tencerede pişirdim 10 dakika lokum üzere oldular.
  4. Normal tencerede pişiriyorsanız etler yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirin, ocaktan alın. Bulgur pilavı eşliğinde servis yapın.
Not: 4 kişiliktir. Olağan tencerede pişiriyorsanız suyunu biraz fazla ekleyin piştikçe suyu azalır ben düdüklüde pişirdim yazdığım su ölçüsü tam yeterli

Sebzeli Et Sote (Az Etli Bol Sebzeli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Sebzeli Et Sote Tanımı İçin Malzemeler 450 gr dana kuş başı6 7 arpacık soğan1 orta uzunluk kapya kırmızı biber1 orta uzunluk sarı kapya biber1 kase mantar3 adet sivri biber20 gr tereyağ1 çay su bardağı sıcak su etler sert ise1 tatlı kaşığı biber salçasıYarım çay bardağı sıcak su salçayı açmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
️Fırında Etli Sebzeli Küçük Güveç Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo az yağlı et1 adet kabak1 adet patlıcan2 adet yeşil biber1 tane kırmızı biber3 tane orta uzunluk patates1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçasıKırmızı pulbiber/karabiber/tuzKüçük kasede kaşar peynir rendesi1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Fırında Etli Sebzeli Tanımı İçin Gereçler 500 gram kuşbaşı et1 orta uzunluk patates6-8 adet çeri domates1 kapya biber2 yeşil biber8 diş sarımsak1 yemek kaşığı salça2 yemek kaşığı yağ3 adet soğan ( yahut arpacık soğan dilediğiniz kadar)Pul biberKarabiberTuz Fırında Etli Sebzeli Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sebzeli Et Kavurma Tanımı İçin Materyaller 500 gram dana kuşbaşı1 çay bardağı su2 yemek kaşığı tereyağı1 adet domates2-3 adet yeşil köy biberi1 adet orta uzunluk kırmızı biber1 orta uzunluk kuru soğanYarım çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kırmızı toz biberDamak zevkine nazaran tuz Sebzeli Et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Fırında Sebzeli Et Tanımı İçin Materyaller 1 kilo kuzu kuşbaşı1 paket bürüksel lahanası3 tane orta uzunluk patates2 tane orta uzunluk havuç3 tane orta uzunluk soğan1 baş sarımsak4 kaşık zeytinyağı1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı dağ kekiği Fırında Sebzeli Et Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt