Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Et Sote

Sebzeli Et Sote
0
70

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Sebzeli Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 450 gr dana kuş başı
  • 6 7 arpacık soğan
  • 1 orta uzunluk kapya kırmızı biber
  • 1 orta uzunluk sarı kapya biber
  • 1 kase mantar
  • 3 adet sivri biber
  • 20 gr tereyağ
  • 1 çay su bardağı sıcak su etler sert ise
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım çay bardağı sıcak su salçayı açmak için
Baharatlar
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı silme zerdeçal

Sebzeli Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak kuş başı etleri uygun bir tencereye alıyoruz ve kavurulana kadar pişiriyoruz.
  2. Etler hala sert ise üzerine sıcak su ek ederek yeniden suyunu çekinceye kadar kavrıyoruz.
  3. Etin pişme kıvamını denetim edin ona nazaran su ölçüsü arta bilir ve zerzevatları iri olarak doğruyoruz.
  4. Mantarları dörde bölüyoruz ve kavrulmuş olan etimize evvel tereyağ ek ediyoruz.
  5. Daha sonra zerzevatları ek ederek kavurmaya devam ediyoruz.
  6. Sebzeler sotelenmiş ve suyunu bırakınca salçayı su ile açıp baharatlarını ek ediyoruz bir iki dakika daha pişirip yemeğimiz hazır oluyor. Afiyet şifa olsun ????.
Sebzeli Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt