Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Güveç

Sebzeli Güveç
0
40

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sebzeli-guvec.jpg

Sebzeli Güveç Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 adet patates
  • 2 adet domates
  • 1 adet biber
  • 4 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı ılık su

Sebzeli Güveç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etlerimizi kuş başı doğrayıp düdüklü tencerede 15 dakika haşlayalım.
  2. Soğanı küp küp doğrayıp güvercin altına yerleştirelim.
  3. Haşlanan etlerimizi baharatlar ile güzelce karıştırıp teminat yerleştiriyoruz.
  4. Patatesimizide küp küp doğrayıp etlerin üzerine ek ediyoruz. Arpacık soğan ve sarımsağımızıda ek ediyoruz.
  5. Domateslerimizi küp küp doğrayıp garanti ek ediyoruz ve üzerine sıvı yağ gezdiriyoruz.
  6. Salçamızı ılık su ile açıyoruz gereçlerimizin üzerine gezdiriyoruz.
  7. Güveç içerisindeki gereçleri hiç karıştırmadan kapağını kapatıyoruz ve folyo ile güzelce hava almayacak biçimde kapatıyoruz.
  8. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 2 saat pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun????.
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt