
Sebzeli Haşlama Gerdan Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kilo kuzu gerdan
- 4 adet orta boy patates
- 3 adet ortaboy kuru soğan
- 3 adet havuç
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 2.5 su bardağı kaynar su
Sebzeli Haşlama Gerdan Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Düdüklüye gerdan etimizi güzelce yerleştirelim.
- Havucu soyup iri şekilde doğrayıp düdüklüye koyalım.
- Patatesleri soyup yıkadıktan sonra bütün olarak düdüklüye ilave edelim.
- Salça sıvı yağ ve tuzu da ekledikten sonra kaynar su koyup pişmeye bırakalım.
- 20 dakika pişdikten sonra biraz et dinlendikten sonra servis yapabilirsiniz afiyet olsun.