Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi Resimli
Sebzeli Levrek Buğulama
Sebzeli Levrek Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Levrek Buğulama yemek tarifi
imagessebzelilevrekbugulamatarifiresimli5ad44d2a7e848
Malzemeler
2 adet levrek balığı
5 adet domates
2 adet soğan
5 adet sivri biber
4 diş sarımsak
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
Hazırlanışı
Oncelikle balıkları temizleyin ve yıkayın Bir fırın kabına dizinSos icin bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanları kavurun Soğanlar iyice kavrulunca, doğranmış sivri biberleri ve doğranmış sarımsakları ekleyip bir muddet daha kavurun En son rendelenmiş, blendırdan gecirilmiş ya da ufak ufak doğranmış domatesleri ekleyip kavurun
Domatesli sosun uzerine karabiberi ve tuzu da ekleyinKaynayan sosu balıkların uzerine gezdirin, fırın kabını onceden ısıtılmış fırına surun 200 derecede balıkların uzeri kızarana kadar pişirin
Sebzeli Levrek Buğulama
Sebzeli Levrek Buğulama nasıl yapılır, Sebzeli Levrek Buğulama yemek tarifi
imagessebzelilevrekbugulamatarifiresimli5ad44d2a7e848
Malzemeler
2 adet levrek balığı
5 adet domates
2 adet soğan
5 adet sivri biber
4 diş sarımsak
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
Hazırlanışı
Oncelikle balıkları temizleyin ve yıkayın Bir fırın kabına dizinSos icin bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanları kavurun Soğanlar iyice kavrulunca, doğranmış sivri biberleri ve doğranmış sarımsakları ekleyip bir muddet daha kavurun En son rendelenmiş, blendırdan gecirilmiş ya da ufak ufak doğranmış domatesleri ekleyip kavurun
Domatesli sosun uzerine karabiberi ve tuzu da ekleyinKaynayan sosu balıkların uzerine gezdirin, fırın kabını onceden ısıtılmış fırına surun 200 derecede balıkların uzeri kızarana kadar pişirin