Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Mantar Çorbası

Sebzeli Mantar Çorbası
0
25

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
sebzeli-mantar-corbasi.jpg

Sebzeli Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 250 gram mantar
  • 1 küçük havuç
  • 1 küçük kırmızıbiber
  • 1 küçük soğan
  • 3-4 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı un (Tepeleme)
  • Tuz
  • Karabiber
  • 4 su bardağı kadar su
  • 1 paket krema (200 ml)
  • Dereotu (Üzerine)

Sebzeli Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Havuç, soğan, sarımsak ve kırmızıbiber küçük küçük, mantarsa biraz büyükçe doğranır.
  2. Tencereye alınan tereyağı ve zeytinyağında doğranan sebzeler kavrulur, biraz yumuşayınca un eklenir; kavurmaya devam edilir.
  3. Tuzu, karabiberi ve suyu da ekledikten sonra kaynayana kadar karıştırılır.
  4. 10-15 dakika sonra çorba pişmeye yakın krema eklenir.
  5. 2-3 dakika sonra da tencerenin altı kapatılır.
  6. Çorba kıydığımız dereotuyla süslenir ve servis edilir. Afiyet olsun.
Sebzeli Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt