Sebzeli Rulo Et Tarifi
Sebzeli Rulo Et nasıl yapılır
Sebzeli Rulo Et
imagessebzeliruloettarifiresimli5ad4241185287
Malzemeler :
4 İnce dilim dana biftek 4 dilim pastırma 1 corba kaşığı sirke 12 dal taze soğan 1 paket bruksel lahanası 56 adet arpacık soğan 8 adet taze patates 4 diş sarımsak 12 Kepce sıcak su 6 corba kaşığı sıvıyağ 1 cay kaşığı kekik Tuz, karabiber
Tarif :
Sarımsakları ezip 2 corba kaşığı sıvıyağ, tuz, karabiber ve kekikle karıştırınız Biftekleri bu karışımda 15 dk bekletip suzunuz Her bifteğin uzerine 1 dilim pastırma yerleştirip rulo şeklinde sarın ve ortasından kurdanla sabitleyiniz Tavada 3 corba kaşığı sıvıyağı kızdırınız Rulo etleri ekleyip, cevirerek her tarafını kızartınız Sirke ilave edip, ateşten alınız Taze soğanların yeşil kısımlarını yıkayınız Etleri delikli kepce ile tavadan alıp, taze soğanla bağlayın ve kurdanları cıkartınız Bruksel lahanası ve arpacık soğanları temizleyiniz Diri kalacak şekilde haşlayıp suyunu suzunuz Patatesleri soyup yıkayınız İri parcalar haline doğrayıp diri kıvamda haşlayın ve suyunu suzunuz Tum sebzeleri kalan 1 corba kaşığı sıvıyağda sote ediniz Rulo etleri sebzelerin arasına yerleştiriniz Sıcak suyu ilave edip, tuz ve karabiber serpiniz Kapağı kapalı olarak suyunu hafif cekinceye kadar kısık ateşte pişiriniz Sıcak olarak servis yapabilirsiniz
NOT : Bruksel lahanasını kolayca ayıklamak icin sert sap kısımlarını bıcakla kesip dış yapraklarını elinizle soyunuz
Akan suyun altında yıkayıp suzunuz
Sebzeli Rulo Et nasıl yapılır
Sebzeli Rulo Et
imagessebzeliruloettarifiresimli5ad4241185287
Malzemeler :
4 İnce dilim dana biftek 4 dilim pastırma 1 corba kaşığı sirke 12 dal taze soğan 1 paket bruksel lahanası 56 adet arpacık soğan 8 adet taze patates 4 diş sarımsak 12 Kepce sıcak su 6 corba kaşığı sıvıyağ 1 cay kaşığı kekik Tuz, karabiber
Tarif :
Sarımsakları ezip 2 corba kaşığı sıvıyağ, tuz, karabiber ve kekikle karıştırınız Biftekleri bu karışımda 15 dk bekletip suzunuz Her bifteğin uzerine 1 dilim pastırma yerleştirip rulo şeklinde sarın ve ortasından kurdanla sabitleyiniz Tavada 3 corba kaşığı sıvıyağı kızdırınız Rulo etleri ekleyip, cevirerek her tarafını kızartınız Sirke ilave edip, ateşten alınız Taze soğanların yeşil kısımlarını yıkayınız Etleri delikli kepce ile tavadan alıp, taze soğanla bağlayın ve kurdanları cıkartınız Bruksel lahanası ve arpacık soğanları temizleyiniz Diri kalacak şekilde haşlayıp suyunu suzunuz Patatesleri soyup yıkayınız İri parcalar haline doğrayıp diri kıvamda haşlayın ve suyunu suzunuz Tum sebzeleri kalan 1 corba kaşığı sıvıyağda sote ediniz Rulo etleri sebzelerin arasına yerleştiriniz Sıcak suyu ilave edip, tuz ve karabiber serpiniz Kapağı kapalı olarak suyunu hafif cekinceye kadar kısık ateşte pişiriniz Sıcak olarak servis yapabilirsiniz
NOT : Bruksel lahanasını kolayca ayıklamak icin sert sap kısımlarını bıcakla kesip dış yapraklarını elinizle soyunuz
Akan suyun altında yıkayıp suzunuz