Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Tam Buğday Unlu Diyet Makarna

Sebzeli Tam Buğday Unlu Diyet Makarna
0
72

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
sebzeli-tam-bugday-unlu-diyet-makarna.jpg

Sebzeli Tam Buğday Unlu Diyet Makarna Tanımı İçin Gereçler

• 1 orta uzunluk kabak
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 orta uzunluk yeşil biber
  • 2 orta uzunluk kırmızı biber
  • 1 tutam kırmızı toz biber
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tatlı kaşığı salça

Sebzeli Tam Buğday Unlu Diyet Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Biraz zeytinyağı ve çok azıcık tereyağı koyup soğanları dilimleyip kavurdum.
  2. Kırmızı ve yeşil biberleri koyup kavurmaya devam ettim, biraz salça ve en son jülyen formunda doğradığım kabakları koyup baharatları da ekledim.
  3. Kabakların pişmesini beklerken biraz üzerine sıcak su döktüm.
  4. Bu süreçleri yaparken başka bir tencerede tam buğday unlu makarnamı haşladım.
  5. Son olarak ta her ikisini karıştırdım. Hepinize afiyet olsun.
Sebzeli Tam Buğday Unlu Diyet Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sebzeli Tam Buğday Unlu Krep Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta2,5 su bardağı süt1,5 çay kaşığı tuz2-2,5 su bardağı tam buğday unu1 paket kabartma tozu1 adet küçük havuç1 adet küçük kapya biber3 adet yeşil soğan1 tutam maydanoz1 tutam dereotu Pişirmek için; Sıvı yağ Sebzeli Tam Buğday Unlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Tam Bugdaylı Sebzeli Tavuklu Makarna Tanımı İçin Materyaller 3 modül tavuk pirzola1 tane orta uzunluk brokoli1 tane soğan1 kase yazdan hazırladığım karışık konserve içinde kırmızı biber patlıcan domates2 kase tam buğdaylı makarna1 yemek kaşığı tereyağıYarım bağ dereotuTuzKarabiberPulbiberKırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Diyet Sebzeli Yumurta Tanımı İçin Malzemeler 10 kısım maydanoz1 çay bardağı süt2 adet yumurta1 yemek kaşığı silme tam buğday unuYarım kapya biber1 küçük uzunluk yeşil biber2 yemek kaşığı zeytinyağı2 tepeleme yemek kaşığı lor peyniriKarabiberTuz Diyet Sebzeli Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Tavuklu Sebzeli Makarna Tanımı İçin Gereçler 1 paket spagetti (Yada sevdiğiniz bir makarna)600 gram tavuk göğsü2 adet kırmızı kapya biber3 adet yeşil biber1 büyük uzunluk kuru soğan2 diş sarımsak1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçasıYarım çay bardağı sıvı yağ1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Tam Buğday Unlu Poğaça (Diyet Poğaça) Tanımı İçin Malzemeler 2 yumurta ( sarısının biri üstüne )2 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağı zeytinyağı1 çay bardağı yoğurt1 çay kaşığı kabartma tozu1 çay kaşığı tuz5-6 su bardağı tam buğday unu (200 ml) İç harcı için; Yağsız lor peyniri1 çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt