Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Tavuk

Sebzeli Tavuk
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sebzeli-tavuk-7.jpg

Sebzeli Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet but
  • 2 adet orta uzunluk havuç
  • 2 adet orta uzunluk kabak
  • 1 paket hazır mantar çorbası
  • 1 paket krema.
  • Karabiber
  • Tavuk suyu
  • Tuz, kaşar peyniri

Sebzeli Tavuk Tanımı Yapılışı

  1. Havucu rendeleyip az yağda kavuruyoruz az pişince içine rendelenmiş kabağı koyuyoruz onu da kavuruyoruz.
  2. Tuz ve karabiber ekliyoruz, haşladığımız tavukları iri iri didiyoruz ve borcama yayıyoruz.
  3. Üzerine sebzeyi seriyoruz.
  4. Krema ve toz mantar çorbasını bir kasede karıştırıyoruz şayet krema çok katı ise yarım çay bardağı kadar tavuk suyu koyuyoruz.
  5. Kremalı karışımı sebzelerin üzerine döküyoruz.
  6. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiyoruz ve 180 derece firına atıyoruz.
  7. Üzeri kızarana kadar pişiriyoruz, afiyet olsun.
 
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt