
Sebzeli Tavuklu Milföy Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket milföy
- 2 su bardağı bezelye
- 3 tane orta uzunluk havuç
- 2 tane orta uzunluk patates
- 1 paket tavuk göğsü
- Soğan
- Salça
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Kekik
Sebzeli Tavuklu Milföy Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Havuç bezelye tavuk göğsü patates farklı başka haşlanır.
- Başka bir tencerede soğan doğranır ve kavrulur.
- Kavrulan soğanlara salça eklenir.
- Sonra haşlanmış olan tavuk göğsü didiklenir.
- Kavrulan soğanların içine atılır.
- Sonra sırasıyla havuç bezelye ve patates eklenir.
- Üzerine yarım su bardağı suyu ek edip biraz kaynadıktan sonra ateşten alınan için üzerine tuz kırmızı biber karabiber ve kekik eklenir.
- İçimiz hazır hale geldi milföylerin içine istediğiniz biçimi vererek yapabilirsiniz. Afiyet olsun.