Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sebzeli Tavuklu Noodle

Sebzeli Tavuklu Noodle
0
66

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
sebzeli-tavuklu-noodle.jpg

Sebzeli Tavuklu Noodle Tarifi İçin Malzemeler

• 200 gram çubuk makarna
  • 5 yemek kaşığı sıvıyağı
  • 150 gram tavukgöğsü
  • 1 büyük havuç
  • 7-8 brokoli çiçekleri
  • 1 kırmızı soğan
  • 1/2 (yarım) yeşil etli biber
  • 1/2 (yarım) kırmızı etli biber
  • 8 küçük mantar
  • 1 tatlı kaşığı sambal oelek
  • 6-7 yemek kaşığı soya sosu

Sebzeli Tavuklu Noodle Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Makarnayı haşlayıp kenara alın. Tüm sebzeleri uzunlamasına ve ince şekilde doğrayın. 3 yemek kaşığı sıvı yağı tavada kızdırıp, doğranmış tavuk göğsünü kızartıp kenara alın.
  2. Aynı tavaya 2 yemek kaşığı yağ ekleyip, tüm sebzeleri sırasıyla ekleyin. Önce havuç, brokoli, soğan ve paprikaları tavaya alın. 3 yemek kaşığı su ekleyip, kapağı kapalı hafif pişirin.
  3. Mantarlarıda ekleyip, kısa pişirdikten sonra tavuk ekleyin birkaç dakika kavurduktan sonra makarnayıda tavaya ekleyin. Son olarak soya sosunu ve sambal oelek ilave edip karıştırın.
  4. Tuz kullanmadım soya sosunda yeterince tuz var. Sebzeleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz, çoğaltıp azaltabilirsiniz. Afiyet olsun.
Sebzeli Tavuklu Noodle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sebzeli Tavuklu Spagetti (Yalancı Noodle) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket spagetti (veya noodle)1 adet kabak1 adet havuç1 adet yeşil biber1 adet kapya biber2 sap brokoli2 sap karnabahar2 parça tavukYarım çay bardağı sıvı yağYarım çay bardağı soya sosu1 yemek kaşığı susamTuz Sebzeli Tavuklu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Tavuklu Sebzeli Noodle Tanımı İçin Materyaller 400 gram tavuk (göğüs yahut but)4 kesim noodle2 adet havuç1 sap pırasa1 adet kuru soğan8-10 adet mantar3 diş sarımsak1 adet kırmızı biber1 adet yeşil biber (küçükse 2)1 avuç yeşil soğan3 yemek kaşığı soya sosu (isteğe nazaran artırılabilir)Acı sos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tavuklu Ve Sebzeli Noodle Tanımı İçin Malzemeler 4 adet noodle200 gram tavuk göğsü1 adet kapya biber1 adet havuç6 adet brokoli2 yemek kaşığı zeytinyağı3 yemek kaşığı soya sosu1 yemek kaşığı sirke1 çay kaşığı tuz Tavuklu Ve Sebzeli Noodle Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Sebzeli Tavuklu Noodle Tarifi İçin Malzemeler 1 paket noodleYarım kilo tavuk göğsüBrokoli2 adet havuç2 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber3 yemek kaşığı soya sosu3-4 dal taze soğanZeytinyağıTuzKarabiber1 yemek kaşığı bal Sebzeli Tavuklu Noodle Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Acayip Lezzetli Sebzeli Noodle Tarifi İçin Malzemeler Ben bi kişilik yapmıştım size iki kişilik tarif vereyim; 2 paket noodle ben tavuklu kulandım1-2 kapya biber ben bi kapya bir sarı paprika biberi kulandım1 çorba kasesi temizlenmiş brokoli (çiçek çiçek)2 diş sarımsak1 yemek kaşığı biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt