Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebzeli Terbiyeli Çorba

Sebzeli Terbiyeli Çorba
0
119

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Sebzeli Terbiyeli Çorba Tanımı İçin Malzemeler

• 1 tane orta uzunluk soğan
  • 1 küçük kase brokoli
  • 1 küçük kase karnabahar
  • 1 küçük kase ıspanak
  • 1 küçük kase pancar yaprağı
Terbiyesi için :
  • 1 kase yoğurt
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı un

Sebzeli Terbiyeli Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Orta uzunluk soğanımızı zeytin yağı ile kavuralım.
  2. Doğranmış sebzelerimizi teker teker kavrulan soğana ekleyip soteleyelim.
  3. 4 su bardağı su ekleyip kaynamaya bırakalım.(istediğiniz sebzeyi istediğiniz ölçüde ekleyebilirsiniz, ben bu zerzevatları tercih ettim. ).
  4. 1 kase yoğurt, yumurta sarısı ve unu çırpalım.
  5. Kaynayan suyumuzdan yoğurt karışımına ekleyelim. (kesilme olmasın. )
  6. Hazırladığımız terbiyeyi yavaş yavaş çorbamıza ekleyelim.
  7. 1 çay kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı naneyi ekledikten sonra 5 dk daha kaynatıp ocağımızı kapatalım.Afiyet olsun.

Sebzeli Terbiyeli Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Terbiyeli Sebzeli Çorba Tanımı İçin Materyaller Yarım kabakYarımkapya biberYarım havuçYarım soğan4 küp tavuk suyu2.5 su bardağı su1 çorba kaşığı yulaf unu1 çay bardağı yoğurt1 çorba kaşığı pirinç Terbiyeli Sebzeli Çorba Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yoğurt ve yulaf unu hariç bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Terbiyeli Sebzeli Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 kase şehriye (ben yıldız şehriye kullandım)1 tatlı kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı zeytinyağ1 küçük doğranmış soğan1 kırmızı ve 1 yeşil biber1 havuç2-3 tane çeri domates (rendeleyerek ekledim)1 yemek kaşığı salça1 çay kaşığı tuz ( salçanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Sebzeli Terbiyeli Şehriye Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 çay bardağı tel şehriye1 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet domates3 adet sivri biber1 yemek kaşığı salça5 su bardağı sıcak su1 çay kaşığı tuz Terbiye için; 1 adet yumurtaYarım limon Bardak ölçüsü 200 ml. Sebzeli Terbiyeli Şehriye Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Terbiyeli Sebze Çorba Tarifi İçin Malzemeler 1 kase ıspanak kökü1 tane havuç1 tane kapya biberYarım bulyon1 kase haşlanmış yarma aşurelik buğday Terbiyesi için; Yarım limon1 yumurta sarısı1 diş sarımsak1 yemek kaşığı un Terbiyeli Sebze Çorba Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Köfteli Sebzeli Terbiyeli Çorba Tanımı İçin Gereçler Köftesi için: 150 gram kadar kıyma1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuz1 adet küçük patates1 adet küçük havuç2 yemek kaşığı un7 su bardağı suTuz Terbiyesi için : 1 yumurta sarısıYarım limon suyu Üzeri için: Sıvı yağPul biber Köfteli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt