elektronikci
FD Üye
Sebzeli Yumurta Kapama Tanımı İçin Malzemeler
- İstediğiniz ölçüde yumurta ben 2 kullandım
- 1 adet kapya biber
- 1 adet sivri biber yahut çarliston biber
- 1 adet küçük soğan
- 1 adet büyük domates
- Sucuk istediğiniz miktarda
- Kaşar peyniri
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik
- 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Sebzeli Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle yumurtaları haşlayın.
- Tavaya sıvı yağ soğan ve biberleri doğrayıp koyun kavurun.
- Ardından doğranmış olan sucukları ek edip karıştırın.
- Ardından doğranmış olan domates ve tuzu atıp karıştırın.
- Kapağını kapatıp 2 dk pişirin.
- Yumurtaların kabuğunu soyup ortadan ikiye bölün.
- Tavaya yerleştirin.
- Üzerine baharatlarını atın üzerine kaşar peyniri koyun kapağını kapatın erisin. Afiyet olsun şimdiden ????.