Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebzeli Yumuşacık Oğlak Haşlama

Sebzeli Yumuşacık Oğlak Haşlama
0
220

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Sebzeli Yumuşacık Oğlak Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

• 500 gram kemikli süt oğlak eti
  • 3-4 tane orta uzunluk patates
  • 1 tane kuru soğan
  • Tuz
  • Karabiber
Sosu için:
  • Tereyağ (ben sıvı yağ kullandım)
  • 1 silme yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber

Sebzeli Yumuşacık Oğlak Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etler güzelce yıkanıp üzerini geçecek kadar suyla kaynamaya bırakılır.
  2. Kaynamaya başlayınca altı kısılıp kapağı kapatılır yavaş yavaş pişmeye bırakılır.
  3. Etler yumuşayınca patatesler iri iri doğranır. Başka bir tencerede su eklenip kaynayana kadar beklenir.
  4. Kaynamaya başlayınca süzülüp etlere eklenir. (patatesleri ısıtmadan direkt sıcak suya eklerseniz dağılıyor).
  5. Tuzu ve karabiberi atılır.
  6. En son tavaya yağ alınıp un biraz kavrulur. Toz biber de eklenip yanmayacak biçimde birkaç kere çevrilir ve yemeğe eklenir.
  7. Patatesler yumuşayana kadar pişirilir.
Afiyet olsun ????

Sebzeli Yumuşacık Oğlak Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sebzeli Patates Yemeği Tanımı İçin Gereçler 300 gram kuşbaşı et2 adet patates2 adet havuç2 adet sivri biber1 su bardağı bezelye1 adet soğan1 yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı zeytinyağıTuzKarabiber Sebzeli Patates Yemeği Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak etler kızgın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 5-6 adet tavuk baget1 adet kuru soğan2-3 diş sarımsak2 adet patates2 adet havuç1 avuç maydanoz1 yemek kaşığı unTereyağı ve zeytinyağıKimyon, tuz ve köri Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereye tereyağı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Nefis Sebzeli Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 800 gram kemikli et (Ben süt dana kulandım)4-5 patates orta uzunluk patates yada benim üzere 10 küçül patates2-3 adet orta uzunluk havuç3 adet soğan1-2 diş sarımsak5-6 su bardağı su1 yemek kaşığı un2 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler 1 paket baget tavuk (7 tane)2 adet havuç2 adet patates6-7 adet arpacık soğan(yoksa 1 adet olağan soğan)2 adet sarımsak3 yemek kaşığı sıvı yağYarım yemek kaşığı tereyağ2 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı zerdeçal1 çay kaşığı karabiber Terbiyesi için; Yarım limon suyu1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Sebzeli Tarhana Çorbası İç Isıtan (Pratik) Tarifi İçin Malzemeler 5 yemek kaşığı tarhana1 tane patates1 tane havuç1 tane domates1 tane kapya biber1 tane yeşil biber1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber5 yemek kaşığı zeytinyağı3 çay bardağı su+ 4 su bardağı suTuzNanePul biber Sebzeli Tarhana Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,324Kullanıcılar
ruhwadawSon üye
Üst Alt