Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seçmeli Dersler Ne Zaman Bildirilecek

Seçmeli Dersler Ne Zaman Bildirilecek
0
146

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer imzasıyla, ortaokul 5 ve 9 sınıflarda okutulacak seçmeli derslere ilişkin genelge yayımladıBakan Dinçer, seçmeli derslerin öğrencinin ilgi, yetenek ve isteklerine kadar velisinin de rehberliğinde öğrenci tarafından seçileceğine muhabere ettiBakan Dinçer, 20192019 eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlanacak seçmeli derslerin seçiminde uyarı edilecek hususlara değindi Buna kadar, ortaokullarda belirli 5 sınıf öğrenciler bakanlığın ''wwwmebgovtr'' internet adresindeki seçmeli derslerin tanıtımlarını 310 Eylül 2019 tarihleri arasında inceleyerek hangi dersleri seçeceklerine karar verecek *

Similar threads

imagessecmeliderslernezamanbildirilecek5af9aa055c792 Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer imzasıyla, ortaokul 5 ve 9 sınıflarda okutulacak secmeli derslere ilişkin genelge yayımladıBakan Dincer, secmeli derslerin oğrencinin ilgi, yetenek ve isteklerine gore velisinin de rehberliğinde oğrenci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgelerinde Yapılan Değişikliklere İlişkin Kurul Kararı yayımlandı Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgelerinde Yapılan Şansın Dönmesi ve İlişkin Komite Kararı şöyle TC MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI: 124...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, veliler ve öğrencilerin ilgiyle beklediği seçmeli derslere ilişkin detayları anlattı Dinçer'in verdiği bilgiye göre arasında çevre, bilim, astronominin de bulunduğu 20 civarında seçmeli ders olacak Öğrenciler bu derslerden diğerleri gibi anekdot olacak Özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
20192019 Öğretim Yılı İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı MEB Kadar Açıklandı Yeni İlköğretim Seçmeli Ders Müfredatı 2019 ilköğretim ilk 4 yıl yıl için seçmeli ders müfredatı Sevgili melekler, bildiğiniz gibi bu yıldan açtırmak üzere okullarda 4+4+4 eğitim sistemine geçiliyor İyi mi oldu fena...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Seçmeli derslerde en az kaç öğrenci olmalı? Seçmeli dersler * Seçmeli ders en az 10 öğrencinin talebi doğrultusunda öğretime açılır. Ders yılı içerisinde öğrenci sayısı azalsa bile o dersin okutulmasına devam edilir. Ortak derslerde ise sınıf bütünlüğü esastır. Özel öğretim kurumlarında bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,505Konular
982,820Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt