Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sedir Ağacı Yağı

Sedir Ağacı Yağı
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu esans yağı , Amerikan ve Fas ardıç sediri ağacından damıtım yolu ile elde edilir Ağaçsı kokuya sahiptir

Faydaları : Ciltte uyarıcı, canlandırıcı ve tonik etkileri vardır Aromaterapide; kepek, incelen saçlar, egzama, yağlı ciltler ve aknenin tedavisinde kullanılır Keza stresin giderilmesinde yardımcı olur

Uygulama Şekli : Açık Havada cilde masaj olarak kullanılır

Uyarı : Dahilen kullanımı yoktur *

Similar threads

Sedir ağacı yağı sedir ağacı hakkında bilgi sedir ağacı yağı yağı faydaları faydaları Sedir ağacı yağının faydaları ve başvuru formu alanları hakkında merak ettiğiniz bilgileri sizler için veriyorum 1548777943 1548777943 sediragaciyagi5c5079dc335f2sediragaciyagi5c5079dc335f2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Bu esans yağı , Amerikan ve Fas ardıc sediri ağacından damıtım yolu ile elde edilir Odunsu kokuya sahiptir Faydaları : Ciltte uyarıcı, canlandırıcı ve tonik etkileri vardır Aromaterapide; kepek, incelen saclar, egzama, yağlı ciltler ve aknenin tedavisinde kullanılır Ayrıca stresin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Sedir ağacı, çamgiller ailesinden gelmekte olan, Akdeniz ikliminde daha iyi yetişebilen,geçmişten bugüne insanların şifa bulmak için kullandığı her mevsim yeşil olan iğne yapraklı bir ağaç türüdür Sedir ağacının kozalaklarının görüntüsü tıpkı piramit şeklini anımsatmaktadır Bu yüzden Lübnan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
imagesaromaterapiicinkullanilanyaglar5ad7bd5fb4c91 Aromaterapi yağları, Aroma terapi icin kullanılan yağlar, aromaterapi yağları nelerdir Yorgunluğa karşı guzel bir aromaterapi banyosunda kullanabileceğiniz bazı yağlar ve faydaları şunlardır; Aromaterapi icin kullanılacak yağlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Aromaterapi yağları, Aroma terapi için kullanılan yağlar, aromaterapi yağları nelerdir Yorgunluğa aleyhinde hoş bir aromaterapi banyosunda kullanabileceğiniz bazı yağlar ve faydaları şunlardır; Aromaterapi için kullanılacak yağlar Lavanta yağı Eskimiş cilt, yanık, enfeksiyonlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,837Mesajlar
29,885Kullanıcılar
alizeeSon üye
Üst Alt