Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

seevdiğim kızla aram bozuk

seevdiğim kızla aram bozuk

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
şu anda ben bi kızı seviyorum şuan arkadaşız ama oda beni seviyo bıkkınlık önceden konuştuğu çocuk buna mesaj atıyo rahatsız ediyo bende hayatımda ağız dalaşı etmedim çocuğa bişey demekten korktum açıkcası sürekli ağız dalaşı eden bi müşteri lakin kızın gözündende düşmek istemiyorum beni korkak olarak görmesini istemiyorum ne yapabilirim

Similar threads

Arkadaşlar okulumuza yeni gelen bi kızdan çok hoşlandım oda bakışlarıyla bana belirli ediyordu hoşlandığını gözlerini alamıyordu arkadaşlarım aralıksız ısrar etti çıkam teklifi etmem konusunda fakat kızla konuşmaya hazırlanırken başka bi çocukla gördüm sonra öğrendim ki çıkıyolarmış dünya başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Konumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim Kızlar sürekli yakışıklı bir erkek olduğumu söylüyorlar(bir kaç istisna kız hariç)Birgün ağız dalaşı ediyodum kendimden bir derslik büyük çocuklaKızlar kavgayı ayırmaya geldi ve orada beni beğenmişlerAradan bir kaç hafta geçti gelip arkadaşlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Merhabalar sevgili nicealem üyeleri ve aşk doktorları Acilen konuma şöyle bir antre yapmak istiyorum 20 yaşında ikizler burcuyum bir kızdan fazla derece hoşlandım ve telefon numarasını alabilmek için bile türlü çabalara girdim En son abimin nişanlısının bunun komşusu oldugunu duyunca telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Arkadaşlar merhaba ilk önce zaman ayırdığınız için teşekkür ederim bunu sonuna kadar okuyun lütfen Kızla çıkmaya başladık normalde hiç bi kıza yüz vermem terslerim üstüme daha çok düşerler vs Kızların gözündede elde edilmek istenen bi erkeğim sevgilimde instagramdan kızları takibi bıraktırttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
arkadaşlar bi kız var bni çok seviyor hal ve tavırlarından anlamıştım ama mahsus takmıyorum dün yanıma geldi ve beni fazla sevdiğini söyledi daha sonra da gitti ya arkadaslar bn ne yapsam bunu kırmadan işi başlatmadan bitirsem AŞIRI KIRILGAN HISSI biri hoşuna gitmeyen bir durumda anında gözü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt