Şeftali Soslu Magnolia Tanımı İçin Materyaller
- Petibör bisküvi
- Yulaflı bisküvi
- 1 litre süt
- 3 kaşık nişasta
- 3 kaşık un
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilin
- 1 kaşık tereyağ
- 1 paket krem şanti
- 5 adet şeftali
- 3 kaşık nişasta
- 1 kaşık şeker
Şeftali Soslu Magnolia Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Bisküvileri karıştırıp rondodan geçirin.
- Muhallebisi için süt, şeker, yumurta, nişasta, un karıştırıp ocağa alın.
- Kaynayan kadar karıştırın.
- Kaynayanca tereyağ ve vanilini ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın.
- Soğuduktan sonra krem şantiye karıştırın.
- Sosu için şeftalileri rondodan geçirin, rendeleyedebilirsiniz.
- Şeftali, nişasta ve şekeri karıştırıp jel halini alana kadar pişirin soğumaya bırakın.
- İstediğiniz biçim kuplarda süsleyip bisküvi, muhallebi, bisküvi, muhallebi ve en son olarak sosu döküp istediğiniz üzere süsleyin.
- 1 saat dolapta bekletin.