Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şehriyeli Pilav

Şehriyeli Pilav
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sehriyeli-pilav.jpg

Şehriyeli Pilav Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı pirinç (Suda bekletilmiş)
  • 1 çay bardağı arpa şehriye
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2-2, 5 su bardağı su
  • Tuz

Şehriyeli Pilav Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tencereye sıvı yağ ve arpa şehriye alınıp kavrulur.
  2. Şehriyelerin rengi yoğunlaşınca yıkayıp süzdüğümüz pirinçleri ek edelim.
  3. Tereyağınıda ekleyip pirincimizi kavuralım.
  4. 2-2, 5 su bardağı sıcak suyu da ekleyip tuzunu verelim.
  5. Kapağını kapatıp kaynayınca en kısıkta suyunu çekene kadar pişirin.
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt