Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şeker Pare

Şeker Pare
0
106

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Şeker Pare Tanımı İçin Malzemeler

• 2 yumurta 1 inin sarısı üstüne sürülecek
  • 2 çay bardağı irmik
  • Yarım çay kaşığı karbonat
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 tane vanilya
  • 3,5 su bardağı un
  • 250 gram margarin
  • 4 su bardağı şeker
  • 4 su bardağı su
  • Çeyrek limon

Şeker Pare Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak şerbeti hazırlayalım tencereye şeker ve suyu koyup, kaynamaya başladıktan 7 dakika sonra kapatıp, soğumaya bırakıyorum.
  2. Hamur için bütün materyalleri yeterlice yoğuruyoruz ceviz küçüklüğünde kesimler koparıp form veriyoruz.
  3. Üzerine yumurtanın sarısını sürüp, 180 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
  4. Pişen hamurumuz sıcak şerbetimiz soğuk olarak döküyoruz üzerini kapatıp, dinlendirelim.
  5. Üzerine süslemek için tercihi size bırakıyorum afiyet olsun.
Şeker Pare Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Lezzeti Şahane Şeker Pare Tanımı İçin Gereçler Hamuru için; 1 su bardağı (Klasik bardak) pudra şekeri1 adet vanilin1 adet kabartma tozuYarım paket tereyağı yahut margarin3 buçuk yemek kaşığı irmik2 orta uzunluk yumurtaEle yapışmayan kıvama gelene kadar un (Ben 3 su bardağı un kullandım) Şerbeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Şeker Pare Tanımı İçin Materyaller 1 adet margarin (oda sıcaklığında)2 adet yumurta (birinin sarısı üzerine )1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı irmik2 adet vanilya1 adet kabartma tozuAldığı kadar un Şerbeti İçin; 3 su bardağı şeker3 su bardağı su1-2 damla limon Şeker Pare Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Şeker Pare Tarifi İçin Malzemeler 125 gram margarin veya tereyağ (Yumuşak)1 çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı irmik1 çay bardağı sıvı yağ1 kabartma tozu1 adet yumurta (Sarısı üstüne)3 su bardağı un Şerbet için; 3 su bardağı su2,5 su bardağı şeker3-4 damla limon suyu Şeker Pare Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Şeker Pare Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta ( 1 adedinin sarısı dışına)1,5 çay bardağı irmik1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 su bardağı pudra şekeri250 gr tereyağ125 gram margarin4 su bardağı un Şerbeti için; 4 su bardağı su3,5 su bardağı şeker1 adet limon tuzu Şeker Pare Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Şeker Pare Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağ (oda ısısında)1 çay bardağı irmik1 çay bardağından 2 parmak eksik pudra şekeri1 adet yumurta (sarısı üzerine)1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 su bardağı + 1 su bardağından 2 parmak eksik un Şerbeti için; 2 su bardağı şeker2 su bardağı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt