Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şekerli Ve Karamelize Bademler

Şekerli Ve Karamelize Bademler
0
34

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
sekerli-ve-karamelize-bademler.jpg

Şekerli Ve Karamelize Bademler Tarifi İçin Malzemeler

• 200 gram çiğ badem
  • 200 gram şeker
  • 100 ml su
  • Yarım tatlı kaşığı tarçın

Şekerli Ve Karamelize Bademler Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm malzemeleri teflon bir tavaya alın. Kaynayıncaya kadar en yüksek ayarda pişirin ardından hafif düşürün.
  2. Benim ocak ayarım 9 ben 7 de pişirdim. Sürekli karıştırarak (Bu işlem önemli) pişirdiğiniz bademler çok çabuk yapışkan kıvama gelip, ardından şekerlenecekler. Bademler şeker kaplı olduğunda bir yağlı kağıdın üzerine dökün ve soğumaya bırakın.
  3. Aynı malzemeler ve aynı şekilde pişireceksiniz karamelize badem tek farkı şurada, şekerlendikten sonra devam karıştırarak şekerlerin erimesini sağlayın ve karemelize olsunlar.
  4. Tüm şekerleri eridi ise bunları da tekrar yağlı bir kağıdın üzerine dökün, fakat burada kaşıkla mümkün olduğu kadar ayırmaya çalışın kuruduktan sonra kırması daha kolay olsun.
  5. İki tarifte kışın çay yanında olmazsa olmazımızdır fakat benim favorim karamelize badem???????????? mutlaka deneyin.
Şekerli Ve Karamelize Bademler Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt