Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şekerpare Tatlısı

Şekerpare Tatlısı
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sekerpare-tatlisi.jpg

Şekerpare Tatlısı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket margarin
  • 2 yumurta (Birinin sarısı üzeri için)
  • 1 vanilya
  • 1 kabartma tozu
  • 1 su bardağı irmik
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • Gereğince un
Şerbeti İçin
  • 3.5 su bardağı toz şeker
  • 3.5 su bardağı su
  • Yarım limon
Üzeri İçin
  • Fındık
  • Toz fıstık

Şekerpare Tatlısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle şerbeti hazırlayın ocağa koyun o kaynamaya başlarken öbür taraftan da hamuru yapmaya başlayın.
  2. Yoğurma kabına materyalleri ekleyin yoğurun ele yapışmayan ve çok çok yumuşak olmayan bir hamur elde edin küçük küçük ceviz büyüklüğünde modüller koparıp yuvarlayın pişince kabarıp şişiyorlar zira.
  3. Fotoğraftaki üzere hal verin tepsiye dizin üzerine yumurta sarısı sürün çatal ile çizik atın.
  4. Fındık koyun fırına verin 180 derecede alt üst kızarana kadar pişirin. Fırından çıkınca üzerine şerbeti dökün. Afiyet olsun şimdiden ????
Not; Şerbet kaynamaya başladığında 10 dakika kaynasın kâfi soğumaya bırakın çabucak. Tatlıya şerbeti döktükten 10 dakika sonra tatlıları zıt çeviriyorum üst kısımları da şerbet olsun kuru kalmasın diye.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt