Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şekli Şahane Milföy Böreklerim

Şekli Şahane Milföy Böreklerim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Şekli Şahane Milföy Böreklerim Tarifi İçin Malzemeler

*Milföy hamuru
*45 haşlanmış patates
*1 soğan
*Zeytin yağı, tuz
*Yarım kaşık biber salça
*Kuru nane ,pul biber

Şekli Şahane Milföy Böreklerim Tarifi Yapılışı Selam hanımlar ben bu güzel görünümlü börekciklerin iç malzemesini patatesli yaptım orginal tarif peynirliydi isteğe göre yapabilirsiniz, ilk önce haşlanmış patatesleri küçük küp kestim Soğanı ince doğrayıp zeytin yağında kavurdum soğanlar hafif pisince yarım kaşık biber salçası ekledim Patatesleri ve baharatları ekleyip kavurdum, *iç malzeme hazır ılıdıktan sonra kullanabiliriz ,artık milföy hamurlar oda sıcaklığında gelince biraz unlayıp açıyorsun Kenarlarında şeritler keserek şekil veriyorsunuz ,ben bu tarifi yasemin atalar hanımın videosundan izleyerek yaptım, videoyu izlerseniz çok kolaylıkla yapabilirsiniz teşekkürler yasemin hanim her zaman harika paylaşımlarınız var

Similar threads

Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler *6 yaprak milföy hamuru *1 kalıp beyaz peynir *14 15 adet siyah zeytin(çekirdekleri çıkarılacak) Üzeri için; *1 yumurtanın sarısı Şekli Şahane Milföy Börek Tarifi Yapılışı Milföy yapraklarını 10 dk kadar önceden buzluktan çıkaralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Milföy Şekli Şahane Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket 10 lü milföy hamuru300 gram beyaz peynir15 adet mini sosis2 adet yumurta sarısı üzerine sürmek için Hamur açmak için Un Milföy Şekli Şahane Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Milföylerimizi paketten çıkaralım buzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kıyma neredeyse her yemeğin lezzetini arşa çıkaran bir besindir. Hatta doyuruculuğu ve besleyiciliği ile de tartışmasız en üst sıralardadır. Peki, kıymadan ne yemek yapılır? Kıyma ile yapılan sebze yemekleri nelerdir? Buraya hem bu sorulara cevap olabilecek hem her seferinde nefis sonuçlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Sütsüz Yoğurtsuz Pamuk Poğaça (Şekli Şahane) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık suYarım su bardağı sıvı yağ1 yumurta (akı içine sarısı dışına)1 tatlı kaşığı instant maya1,5 yemek kaşığı şekerYarım tatlı kaşığı tuz4-4,5 su bardağı un İç harcı için; 2 orta büyüklükte patates1 orta boy soğan2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Bizi, ete doyuracak günler geldi çattı. Kavurma tanımından, kıymalı tanımlara; kurban bayramının gözdesi olacak bu tanımlara hem siz hem de konuklarınız bayılacak!  En sevilen etli tanımlarla konuklarınızı tıka basa doyurmak isterseniz sizi şöyle alalım ???? 'Önerdiğimiz eserleri seveceğinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt