Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şelale Kek Tarifi Resimli

Şelale Kek Tarifi Resimli
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şelale Kek Tarifi

Cok guzel bir kek tarifi hazırladık sizlere ben denedim cok guzel oluyor tadıda nefis tavsiye eediyorum mutlaka sizlerde yapmalısınız

Şelale Kek İcin Malzemeler

1 cay bardağı toz şeker
1 tutam tuz
50 gram tereyağı
Vanilyalı dondurma
160 gram cikolata (1 paket)
2 tane yumurta
1 cay bardağı un

imagesselalekektarifiresimli5ad3cbf050835

Şelale Kek Nasıl Yapılır

Şelale kek yapımına ilk once fırını 200 dereceye ayarlayarak başlayınBiz kekimizi hazırlayana kadar fırın da ısınmış olacaktırOnce Tencereye tereyağı ve cikolatayı alıp eritin Un, toz şeker, tuz ve yumurtaları mikserle cırparak karıştırın Ardından cikolatalı karışıma ekleyerek karıştırınKrem karamel kalıplarınıza iyice yağ surun Hazırladığınız şelale kek karışımını kalıplara aktarın Onceden ısıttığınız fırında 78 dakika pişirin Kalıpları tabaklara ters cevirin Yanında vanilyalı dondurma ile birlikte servis yapabilirsiniz

İşte bu kadar basit Şelale kekimiz hazır

Afiyet Olsun​

Similar threads

Ayvalı Cikolatalı Kek Nasıl Yapılır Resimli Ayvalı Cikolatalı Kek Tarifi Ayvalı Cikolatalı Kek İcin Malzemeler: 3 adet yumurta 1 adet buyuk ayva 3 yemek kaşığı toz şeker 150 gram bitter cikolata 4 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı un 150 gram tereyağ 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Marble Kek Nasıl Yapılır Mermer Kek Tarifi Resimli Marble kek diğer adıyla marble kek tarifi: imagesmarblekektarifiresimli5ad3d78996d4f Malzemeler 3 su bardağı un 1 cay bardağı rendelenmiş cikolata 4 adet yumurta Yarım su bardağı sut 3 corba kaşığı kakao 1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Browni Kek Tarifi İcin Malzemeler *3 yumurta *1 cay bardağı şeker *160 gram cikolata (ben yarısını bitter yarısını sutlu kullandım) *80 gram tereyağı *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya *1 yemek kaşığı kakao *12 (yarım) su bardağı un Browni Kek Tarifi Yapılışı 1 *Tereyağı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Resimli Damla Cikolatalı Top Kek Tarifi Damla Cikolatalı Topk Kek Yapılışı Arkadaşlar Bebişimle az once Top Kek yaptık kalıba dair o koydu ben sadece pişirdim marifetli bir bir oğlum olduğu kesin imagesdamlacikolatalitopkektarifi5ad4031a5ae1egifEvet daha sonra aklımıza yaptığımız Kekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Viyana Pastası Tarifi yeni Resimli Viyana Pastası Malzemeleri (810 kişilik) 30 gr kakao 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı mısır nişastası 12 cay kaşığı tuz 300 gr şeker 8 adet akı ve sarısı ayrılmış iri yumurta 60 gr ince rendelenmiş bitter cikolata Cikolatalı Krema 400 gr toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,497Konular
982,563Mesajlar
30,308Kullanıcılar
sytexistSon üye
Üst Alt