Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Semiz Otu Salatası

Semiz Otu Salatası
0
24

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
semiz-otu-salatasi.jpg

Semiz Otu Salatası Tanımı İçin Gereçler

• 1 demet semizotu
  • 1 kutu konserve mısır
  • 1 tane salatalık
  • 2 adet kornişon turşu
  • 1 kase yoğurt
  • Tuz

Semiz Otu Salatası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Semizotunun yapraklarını ayırdım.
  2. Salata ve kornişon turşuyu küp küp doğradım.
  3. Biraz tuz ekledim yoğurdun içerisine hepsini ek ettim.
  4. Konserve mısırı döktüm daha sonra karıştırdım hepsini afiyet olsun.

Similar threads

Semiz Otu Salatası Tanımı İçin Gereçler Yarım bağ semizotu (İyice yıkandı)3 salata1 domates1 küçük soğan Üzeri İçin ZeytinyağıNar ekşisiCeviz Semiz Otu Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır  Yarım bağ semizotu uygunca yıkandı???? Yapraklarını kopartıp bir kaba koyalım. Salata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Semiz Otu Salatası Tanımı İçin Materyaller 1 bağ semizotu yaprakları temizlenmiş yıkanmış3 adet rendelenmiş havuç3 kutu hazır haşlanmış mısır3 yemek kaşığı mayonez2 yemek kaşığı süzme yoğurt1 şişe közlenmiş kırmızı biberTuz zeytin yağ1 yemek kaşığı sirke Semiz Otu Salatası Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Çıtır Yufkalı Semiz Otu Salatası Tanımı İçin Gereçler 1 adet yufka1 demet semizotuYarım demet dereotu1 kaser sarımsaklı yoğurt1 tatlı kaşığı hardalYufkaları kızartmak için sıvı yağ Çıtır Yufkalı Semiz Otu Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle semizotunu temizleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Yeşil Mercimekli Semiz Otu Salatası Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek1 demet semiz otu5 kısım taze yeşil soğan2 adet orta uzunluk domates1 orta uzunluk pancarZeytinyağıNar ekşisiTuz Yeşil Mercimekli Semiz Otu Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Serinleten Tadıyla Semiz Otu Salatası Tanımı İçin Gereçler 1 demet semizotu1 tane salatalık1 kase dolusu yoğurt1 su bardağı haşlanmış mısırYarım su bardağı cevizTuz 1 diş sarımsak Serinleten Tadıyla Semiz Otu Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Semizotunu yıkayın süzün. Küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,477Konular
981,290Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt