Semizotu Ispanak Kökü Kavurması Tanımı İçin Gereçler
- 1 bağ ıspanağın koku
- 1 bağ semizotu
- 2 adet biber
- 1 baş soğan
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 domates rendesi
Semizotu Ispanak Kökü Kavurması Tanımı Yapılışı
- Benim son vakitler da soframdan asla eksik olmuyor ve gelelim tanımımıza öncelikle soğanımızı yemeklik doğrayıp 5 dakika kadar kavuruyoruz .
- Üzerine salçamızı ve domatesimizi ekliyoruz sonrasında semizotlarımızı da yemeklik doğrayıp ekleyip onları da kavuruyoruz.
- 10 dk kadar üzerine ıspanak köklerimizi ekliyoruz ve üzerine tuz yahut istediğiniz baharatları ekliyoruz.
- Kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz sonrasında sunum yapabilir ve afiyetle yiyebilirsiniz .