Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sen ne zaman SECDEYE kapanacaksın?

Sen ne zaman SECDEYE kapanacaksın?

Similar threads

SECDE İÇİN SECDE ETMEK “Aman! Bu günü çok stresli geçirdim, akşama bi yoga yapmam lazım Bilemezsin ne kadar iyi geliyor insana “Bu aralar ruhum bunalıyor biran evvel bir psikoloğa gidip ruhsal tedavi görmem lazım; gibi gereksiz laf sarf ederek enerji israfı yapan, bu gibi şeylerle huzur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
http:img230**************img2306455namazdc7443c43hf2 Sabah Namazı Vakit seher… Ufukta günün kızıl çiçeği açmak üzere Vaktin rahmine sabahın nutfesi düştü az önce Gecenin toprağında saklı ışıktan tohumlar başlarını uzatıyor Şimdi hatırla ki, sen de bir zamanlar yokluğun karanlığında yitiktin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Sabah Namazı Vakit seher… Ufukta günün kızıl çiçeği açmak üzere Vaktin rahmine sabahın nutfesi düştü az önce Gecenin toprağında saklı ışıktan tohumlar başlarını uzatıyor Şimdi hatırla ki, sen de bir zamanlar yokluğun karanlığında yitiktin Unutulmuşluk toprağına gömülü bir tohumdun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Namaz ve Vaaz Bir gün Muhammed b Yusuf Fergânî hazretleri (ks), Hâtimi Esam hazretlerini (ks) vaaz ederken gördü ve kendisine, Ey Hâtim, görüyorum ki halka nasihat ediyorsun Peki, sen güzel namaz kılabiliyor musun, diye sordu Hâtimi Esam (ks), Evet, kılabiliyorum, diye cevap verdi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Müsafeha etmek(iki mümin karşılaştıkları zaman toka yaparak salavat okumaları) Kıymetsiz yerlere girerken sol ayakla girilip, sağ ayakla çıkılması (dalgınlık hali başka) Mübah olan yerlere sağ ayakla girilip sağ ayakla çıkılması(oda,taksi,dükkanvs ) Namazları başı açık kılmamak Abdestte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,506Konular
983,075Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt