Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SECDE İÇİN SECDE ETMEK
“Aman! Bu günü çok stresli geçirdim, akşama bi yoga yapmam lazım Bilemezsin ne kadar iyi geliyor insana “Bu aralar ruhum bunalıyor biran evvel bir psikoloğa gidip ruhsal tedavi görmem lazım; gibi gereksiz laf sarf ederek enerji israfı yapan, bu gibi şeylerle huzur...
http:img230**************img2306455namazdc7443c43hf2
Sabah Namazı
Vakit seher… Ufukta günün kızıl çiçeği açmak üzere Vaktin rahmine sabahın nutfesi düştü az önce Gecenin toprağında saklı ışıktan tohumlar başlarını uzatıyor
Şimdi hatırla ki, sen de bir zamanlar yokluğun karanlığında yitiktin...
Sabah Namazı
Vakit seher… Ufukta günün kızıl çiçeği açmak üzere
Vaktin rahmine sabahın nutfesi düştü az önce Gecenin toprağında saklı ışıktan tohumlar başlarını uzatıyor
Şimdi hatırla ki, sen de bir zamanlar yokluğun karanlığında yitiktin
Unutulmuşluk toprağına gömülü bir tohumdun...
Namaz ve Vaaz
Bir gün Muhammed b Yusuf Fergânî hazretleri (ks), Hâtimi Esam hazretlerini (ks) vaaz ederken gördü ve kendisine,
Ey Hâtim, görüyorum ki halka nasihat ediyorsun Peki, sen güzel namaz kılabiliyor musun, diye sordu
Hâtimi Esam (ks),
Evet, kılabiliyorum, diye cevap verdi
Nasıl...
Müsafeha etmek(iki mümin karşılaştıkları zaman toka yaparak salavat okumaları)
Kıymetsiz yerlere girerken sol ayakla girilip, sağ ayakla çıkılması
(dalgınlık hali başka)
Mübah olan yerlere sağ ayakla girilip sağ ayakla çıkılması(oda,taksi,dükkanvs )
Namazları başı açık kılmamak
Abdestte...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.