Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sende seni benim sedigim kadar sevebilirmisin

Hoş geldin! Finkfenk tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
sende seni benim sedigim kadar sevebilirmisin
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sende seni benim sedigim değin sevebilirmisin Sende Seni Benim Seni Sevdiğim Kadar Sevebilir Misin ? Sevebilirmisin Bilmem ancak Niçin o yanakların hiç kurumaz Adını aşk koydum Senin gibi bulunmaz Dize mısra Beste beste sevgim yazmakla bitmez Söyle Sen de seni benim seni sevdiğim dek sevebilir misin? Yaşanan o maziyi bir kalemde silebilir misin? Bunca derdi kederi bir kadehde içebilir misin? Mecnunlar keremler gibi sevdim seni Ya sen! Söyle Sende seni benim seni sevdiğim dek sevebilir misin? Maksimum ölürüm daha ne olur sen yokken Olsa olsa ağlarım bardak bardak içerken Daha ne olsun yanımdayken bile seni özlerken Ya sen! Söyle Sende seni Benim seni sevdiğim değin sevebilir misin? Hep gecelerde aradım seni deliler gibi Yıldıza mehtaba sordum seni benzeri yanıt vereceklermiş gibi Ölümüne sevdim seni her an canımı verecekmiş gibi Haydi söyle Sende seni Benim seni sevdiğim dek sevebilir misin? Ölüme sırası gelmişken bile hep seni andım Şiirlerime bile ismini yazdım Bir tek gülüşüne binlerce sayfa harcadım Senin adın aşk ben aşkı sevdim ve hep aşka yazdım Beni sevmediğin anlarda bile ben daima seni sevdim Ya sen! Söyle Sende seni Benim seni sevdiğim dek sevebilir misin? Kurşun yarasından ağırdı bendeki sensizlik Fırtına öncesiydi bu derin sessizlik Aşikar sevdamızın bir sırrıydı tarifsizlik Ölümüm bir son değildir Ölümdür bana sensizlik Ne olur söyle Sende seni Benim seni sevdiğim değin sevebilir misin? Haydi söyle Sende seni Benim seni sevdiğim kadar sevebilir misin?  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt