Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sensiz kalacak bu şehir_badem

Sensiz kalacak bu şehir_badem
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sensiz kalacak bu şehirbadem Biliyorum bir gün bir gemi gelecek Bu sensiz limana, fakat o gelene dek Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Biliyorum birgün bi gemi gelecek Bu yanliz limana lakin o gelene dek Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Sensiz kalacak bu sehir sensiz kalacak bu liman sensiz batacak bu günes Taki o gelene dek gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Isil isil bir tac gerçekleştirmek icin Taki o gelene kadar gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Taki o gelene dek gökden yildiz toplayacagim Senin o salkim salkim saclarina Isil isil bir tac yerine getirmek icin Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes Sensiz atacak bu yürek, sensiz yanacak sigaram, sensiz solacak bu güller Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak bu liman, sensiz batacak bu günes  

Similar threads

Badem Sensiz Kalacak Bu Şehir 1549248269 1549248269 bademsensizkalacakbusehir5c57a71278159bademsensizkalacakbusehir5c57a71278159 http:img163imageshackusimg1633153badem2008arkanp7Biliyorum bir gün bir gemi gelecek Bu sensiz limana, ama o gelene dek Sensiz kalacak bu sehir, sensiz kalacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sensiz sevebilmek 1549070852 1549070852 sensizsevebilmek5c54f209113c8sensizsevebilmek5c54f209113c8 http:img183imageshackusimg183887898699585ft3oq8 Sensiz Sevebilmek​ Bırak beni Yolun uzun Sen gelene kadar alışıktım zaten Neye dersen sensizliğe diyemem biliyorum Çünkü bir tek ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
manalı güzel nickler tek cümle nickler gökyüzü nickleri manalı tek tümce cümleli nickler Duygular vardir anlatilmayan sevgiler vardir kelimelere sigmayan bakislar vardir insani aglatan insanlar vardir ki katiyen unutulmayan,iste sende onlardansin!!! * Geceler seni sevdigim dek uzun olsaydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Hissi Sözler duygulu sözler duygulu sozler duygusal uzun sözler uzun hissi Ilık bir rüzgâr esti buradan,nerden geldiğini bilemedim,Nereye gidiyorsun dedim, özlenen her şeye dedi,benimde aklıma sen geldin;çünkü buralarda özlendin… Rüzgar alabildiğine kavgacı, yagmur alabildiğine inatçı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
cep telefonunuz için hazır msjlar burda!!! “YUREGIM BEKLENMEYEN YARALARLA BASEDEMEZKEN BIR TATLI ASK GULUSU OZLEDI GOZLERIM VE SEN HANGI ALEMDE HANGI DUSLERDE ISEN GEL CUN KI GULUSUNU “COK OZLEDIM Golti • “AKSAMIN AĞLAMA RENGINE BURUNDUGU SAATTE GOKYUZUNDEKI KANDILLER TEK,TEK YANMAYA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt