Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şerbetli Süt

Şerbetli Süt

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Şerbetli Süt Tarifi İçin Malzemeler

*1, 5 su bardağı pudra şekeri
*İsteğe göre gıda boyası(23 tatlı kaşığı)
*Yarım bardak süt
*Yarım çay bardağı şeker
*1 su bardağı su
*Bir kaç damla limon suyu

Şerbetli Süt Tarifi Yapılışı
Ben bunu kızıma pasta için şeker hamuru yapacaktım Aslında ilk defa yaptım biraz şekerli oldu ama yinede kızım beğendi Bende çok beğendim E artık tarifimize başlayalım
Öncelikle şeker, su, limon suyu ve gıda boyasını baklava şerbeti gibi kaynatın Kaynayan baklava şerbetini Soğutun ve pudra şekerini döküp karıştırın Ve son olarak da ilk sütü koyun(ilk sütü koyarsanız süt üstte kalır ama karışımımızı ilk koyarsak üste karışım geçer ve tadı biraz daha farklı)artık içebilirsiniz
Afiyet olsun

Similar threads

Süt Şerbetli Burgu Baklava Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı un *2 yumurta *1 yemek kaşığı yoğurt *2 yemek kaşığı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı sirke *su Arası için *parçalanmış kadayıf *ceviz Açmak için *yarı yarıya un ve nişasta karışımı Üzerini yağlamak için *1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Katmer Tatlısı (Ocakta Şerbetli) Tarifi İçin Malzemeler *6 adet baklava yufkası *4 yemek kaşığı ezilmiş Antep fıstığı içi (aktarda hazır satılıyor) *3 yemek kaşığı pudra şekeri *2 tepeleme yemek kaşığı süt kaymağı *2 tatlı kaşığı tereyağı Şerbeti için; *1 çay bardağı su *1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Süt Şerbetli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağından Bir parmak eksik şeker *4 yumurta *Yarım su bardağı irmik *1 su bardağı un *Yarım çay bardağı sıcak su *1 paket vanilya ve kabartma tozu *Yarım limon suyu *1 yemek kaşığı sıvı yağ Şerbeti için; *5 su bardağı süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Şerbetli Pratik İrmik Topları Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: *2 su bardağı irmik *125 gr bitkisel margarin *2 su bardağı süt *3 adet yumurta Şerbeti için: *3 su bardağı toz şeker *3 su bardağı su *Yarım limon suyu Kızartmak için: *Ayçiçek yağı Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Şerbetli Coco Star Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *1 margarin *1 çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı şeker *1 kabartma tozu *1 vanilya *3 yemek kaşığı kakao (dolu dolu) *Aldığı kadar un İç harcı; *2,5 su bardağı hindistan cevizi *1 yumurta akı *Yarım su bardağı pudra şekeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt