iltasyazilim
FD Üye
Şerbetli Süt Tarifi İçin Malzemeler
*1, 5 su bardağı pudra şekeri
*İsteğe göre gıda boyası(23 tatlı kaşığı)
*Yarım bardak süt
*Yarım çay bardağı şeker
*1 su bardağı su
*Bir kaç damla limon suyu
Şerbetli Süt Tarifi Yapılışı
Ben bunu kızıma pasta için şeker hamuru yapacaktım Aslında ilk defa yaptım biraz şekerli oldu ama yinede kızım beğendi Bende çok beğendim E artık tarifimize başlayalım
Öncelikle şeker, su, limon suyu ve gıda boyasını baklava şerbeti gibi kaynatın Kaynayan baklava şerbetini Soğutun ve pudra şekerini döküp karıştırın Ve son olarak da ilk sütü koyun(ilk sütü koyarsanız süt üstte kalır ama karışımımızı ilk koyarsak üste karışım geçer ve tadı biraz daha farklı)artık içebilirsiniz
Afiyet olsun
*1, 5 su bardağı pudra şekeri
*İsteğe göre gıda boyası(23 tatlı kaşığı)
*Yarım bardak süt
*Yarım çay bardağı şeker
*1 su bardağı su
*Bir kaç damla limon suyu
Şerbetli Süt Tarifi Yapılışı
Ben bunu kızıma pasta için şeker hamuru yapacaktım Aslında ilk defa yaptım biraz şekerli oldu ama yinede kızım beğendi Bende çok beğendim E artık tarifimize başlayalım
Öncelikle şeker, su, limon suyu ve gıda boyasını baklava şerbeti gibi kaynatın Kaynayan baklava şerbetini Soğutun ve pudra şekerini döküp karıştırın Ve son olarak da ilk sütü koyun(ilk sütü koyarsanız süt üstte kalır ama karışımımızı ilk koyarsak üste karışım geçer ve tadı biraz daha farklı)artık içebilirsiniz
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.