Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şerbetsiz Lokma Böyle Bir Tat Yok

Şerbetsiz Lokma Böyle Bir Tat Yok
0
74

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Şerbetsiz Lokma Bu türlü Bir Tat Yok Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 tane kuru maya
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Alabildiği kadar un
Bulamak için
  • 1 su bardağı şeker
Kızartmak için
  • Ayçiçek yağı

Şerbetsiz Lokma Bu türlü Bir Tat Yok Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak bir kapta sıvı materyalleri koyalım.
  2. Sonra mayayı, tuzu ,şekeri koyup karıştıralım.
  3. Ardından unu dikkatli bir formda kulak göğsü kıvamında hamur elde edelim ve mayalanmaya bırakalım
  4. Yaklaşık 45 dk kâfi olucak çok hoş kabaran hamurumuzdan alıp tezgaha koyalım ve yuvarlayalım.
  5. Uzun yılan biçimine getirelim.
  6. Tezgaha şekeri dökelim ve yılan halini verdiğimiz hamuru şekere bulayalım.
  7. Bularken elimizle bir ileri bir geri yaparak hamuru şekere girmesini sağlayalım.
  8. Sonra yılan halinde olan hamuru bıçak yardımı ile keselim ufak ufak 2 parmak aralığında olsa kâfi.
  9. Sonra bol ayçiçek yağında hamurları atıp kızarıncaya kadar pişirelim.
  10. Servis tabağına alalım ve üstüne pudra şekeri serpelim isteyen bal batırarak da yiyebilir öğlen lezzetli oluyor ki tavsiye ederim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????.
Şerbetsiz Lokma Bu türlü Bir Tat Yok Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt