Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a sitem dolu sözler: Adını bile duymak istemiyorum

Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a sitem dolu sözler: Adını bile duymak istemiyorum
0
76

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
serdar_ortactan_eski_esi_chloe_loughnana_sitem_dolu_sozler_adini_bile_duymak_istemiyorum_1643530183_1937.jpg

Önceki gün Yonco Lodi ile beraber Maslak'ta bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, sahne sonrası magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'a sitem dolu sözler söyledi.

Pandemi sonrası borçlarını ödemek için her işi kabul eden Serdar Ortaç, konserlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Maslak'ta bir mekanda çıkan Ortaç, hayranlarına 2 saatlik keyifli zaman geçirdi.

OhcIq_1643532627_1095.jpg
serdar ortaç eski eşine sitem etti

Konser çıkışı magazin muhabirleriyle sohbet eden Ortaç, boşanma sonrası hem nafaka hem tazminat alan eski eşi Chloe Loughnan'a sitem etti.

3fv5S_1643532604_4679.jpg
serdar ortaç eski eşine sitem etti

Ortaç, Chloe, yüzünden borçlarının çoğaldığını belirterek "Bana ondan bahsetmeyin. Bütün borçlarımı ödedim lanet olsun. 8 senelik kocasının evine haciz koyduran kadına o paralar nasıl yarayacaksa yarasın. Bırakın yaram kanasın" şeklinde konuştu. 

Similar threads

5 yıllık evliliğini bitiren müzikçi Serdar Ortaç, eski eşi İrlandalı Chloe Loughnan'a tam 1 Milyon TL tazminat ödeyecek. Ünlü müzikçi Serdar Ortaç'ın, itilaflı olarak boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a ödeyeceği tazminat fiyatı muayyen oldu. Ortaç, İrlandalı Loughnan'a tam 1 Milyon TL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
5 yıldır evli olduğu Chloe Loughnan'dan boşanan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'a vereceği nafaka için söylediği laflarla reaksiyon çekmişti. Ortaç, o kelamlarının akabinde eski eşi için yaptığı şarkıyı paylaştı. Ünlü müzikçi Serdar Ortaç, yakın vakitte boşandığı eski eşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
5 yıldır evli olduğu Chloe Loughnan'dan boşanan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'a vereceği nafaka için söylediği laflarla reaksiyon çekmişti. Ortaç'a o kelamlarından ötürü Loughnan'dan karşılık geldi. Türk pop müziğinin dev isimlerinden Serdar Ortaç, biten 5 yıllık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
5 yıldır evli olduğu Serdar Ortaç'tan boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan , eski eşi Serdar Ortaç hakkında ilk kez konuştu. Şarkıcı Serdar Ortaç ile olan evliliği sayesinde tanınan İrlandalı model Chloe Loughnan, boşanmalarının üzerine ilk kez konuştu. Loughnan, “Evliydik ve boşandık. Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
5 yıldır evli olduğu Chloe Loughnan'dan boşanan ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın, eski eşi Chloe Loughnan'a 1 milyon lira tazminat ve nafaka ödeyeceği açıklanmıştı. Ortaç'ın bu ödemeler için bir senet imzaladığı ortaya çıktı. Ünlü müzikçi Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile barışacağı tez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
858,505Konular
982,980Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt