![serinleten-kuru-meyveli-antep-fistikli-muhallebi.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/07/20/serinleten-kuru-meyveli-antep-fistikli-muhallebi.jpg)
Serinleten Kuru Meyveli Antep Fıstıklı Muhallebi Tanımı İçin Gereçler
- 3 su bardağı süt
- 5 tatlı kaşığı mısır nişastası
- 1 çay bardağı şeker zirveli
- 2.5 tatlı kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı margarin
- Sarı üzüm
- Çam fıstığı
Serinleten Kuru Meyveli Antep Fıstıklı Muhallebi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Muhallebi için tencereye sütü alıyoruz.
- Vanilya ve margarin hariç materyalleri karıştırıp ocaktan kıvam alana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
- Muhallebiyi ocaktan alıp vanilya ve margarini koyup tekrar karıştırıyoruz.
- Kaselere koyup biraz soğuduktan sonra üzerine fıstık ve üzüm veyada istek ettiğiniz kuru meyvelerden koyabilirsiniz.
- Buzdolabında soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz afiyet olsun.