Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serpil Örümcer Kimdir

Serpil Örümcer Kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Serpil Örümcer ,
Serpil Örümcer Kimdir Hayatı,
Serpil Örümcer biyografi

Serpil Örümcer Hakkında Data

Serpil Örümcer 1952 yılında doğmuştur
19681978 yılları aralarında sinemanın vamp kadını, Hanımefendi Ayak lakaplı sanatçıdır

soyadı Orümcer'dir, ama daha rahat söylenebilmesi sebebiyle Örümcer soyadıyla anılmıştır

Örümcer, bir dönemin meşhur pop sanatçısı Berkant (Bay Samanyolu) ile evlenmiştir Beşiktaş ’ta bir nehir bahçesinde başlayan aşkları nikah masasında sonlanmıştır giderken, Berkant'ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayan Örümcer, vakit içersinde şöhret olmuştur Aşkları yalnızca 1 yıl sürmüş ve Örümcer, kızı Fulya'ya hamileyken, eşi Berkant'tan, fazla alkol kullandığı gerekçesiyle ayrılmıştır Serpil Örümcer sonradan müziğe başlamış ve 5 albüm ve 7 45lik çıkarmıştır

Örümcer, sonradan, 4 eşi daha bulunan Batmanlı işadamı Hasan Ölük'le evlenmiştir

İzmir Fuarı'nda 1969'da en büyük parayı bölge sanatçıdır

1990'larda cilt kanserine yakalanan ve büyük fiziki sıkıntılar içinde olan Örümcer, hayat mücadelesi vermektedir 2010 yılında fena durumda olan evi Dekodizayn programı göre tamir edilmiş ve iyi ayla getirilmiştir

Serpil Örümcer filmleri
Ali Baba'nın Çiftliği (1978) Dalgacı Mahmut (1976) Adım Kan, Soyadım Tabanca (1970) Çingene Aşkı Paprika (1969) Benim de kalbim var (1968)
Serpil Örümcer Albümleri

45likler

Nikah Şarkısı & Çok Yalnızım (Berkant'la birlikte) Şaşkın Aşık & Su Sızmazdı Aramızdan Bir Gün Yaşam Biter & İster Al İster Alma (1969) Sözünde Durmadın & Sen Hepsinden Güzelsin Afacan Kız & Koş Aşkım Koş (1969) Aşka Hasret & Ayrılık Acısı Ey Sevda Ey Sevda & Nerde
Uzunçalarlar
Aşığım Bir Şoföre Aşka Hasret Yeşil Yeşil (1985) Gül Gibi Koklarım Seni (1987) Kerize Bak Kerize (1983)

vikipedi *

858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt