Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serseri Nickler facebook kısa

Serseri Nickler facebook kısa
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Serseri Nickler facebook kısa Serseri Nickler serseri kapak sözler Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Vefat, İnan Uğrunda Ölmeye Layık Be Gülüm ♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşı Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşı ♥ Bir gül elde etmek isterdim! Niçin mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip yeniden oradan çıkmamak için? ♥ Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma bedel vermeye eğlence ediyor ♥ Duyuyorum sana dokunamamanın ezikliğini yaşıyorum aşkın rezilliğini,inan bitanem yanımdayken çekiyorum en fazla hasretini ♥ Yüreğimdeki tek istek, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim ♥ Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim derhal uzaklarda sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan Kalbim her zaman seninle ♥ Seni sevdiğim dek yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım ♥ Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en hoş aşklar imkansız kazanç ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana ♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun süreherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım şayet fakat aşkım senden daha sonra olmayacağım inan ♥ Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç Çünkü Bulutların Peşinde Kaybolan Aşkı İçin Ağlamaklı Benim Seni yıldızlara benzetiyorum onlar dek uzak onlar değin erişilmezsin fakat bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin ♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti En değerli hazinemsin benim, canımsın ♥ Eğer gökyüzü bir tutam kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar çok seviyorum ancak ♥ Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir ♥ Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun ♥ Sana bahçeden gül yok güneşten atom koparıp getirmek istiyorum fakat kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum ♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten fazla arzulamak, gitmekten çok ummak, dokunmaktan çok düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer ♥ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Aracısız Kaçar Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ♥ Gençliğine güvenip erken derken ola ki elveda bile diyemezsin bu vesileyle ♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim ♥ Benim Kalbimi Canını Yakmak Suya Yazı Yazmak Değin, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Dek Zordur Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle Allahım beni pek bir sonbahar ayazı öldür ama , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın ♥ Bana pek bir mektup yaz ama sevgilim açar açmaz duyayım kokunu Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun Bana pek bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz oysa sevgilim varsın ölümüm olsun ♥ Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz benzer gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! ♥ Serbest düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır ♥ Uzaklıklar Minik Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir Tıpatıp Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi ♥ Karamsar yalnız tüneli görür,iyimser tünelim sonundaki ışığı görür,realist tünelle birlikte ışığı hemde gelecek treni görür ♥ Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan Hayatta yalnızca bir defa görülebilen harika bir rüyasın sen ♥ Bir Dost Yüzüne Gereklilik Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak Güzdüzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasında Gülümsüyor Olacağım ♥ Arzular göz açıp kapayıncaya kadar geçer biter Ancak seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi Ne değin fena şey yaşayan olsak da tüm bildiklerimi içimde yaşayan sana ayırdım Muhakkak ol ki kendimi yüceltecek bir şey yaparsam bil ki bu artık senin gözünde bedel ve daha mutlu etmek içindir Seni seviyorum ♥ Ağzımın Tadı Yahut, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Daima Hoş Gözlerinin Hasretindendir ♥ Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üstüne tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al,yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye Birazcık süre istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye ♥ Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın yok mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım ♥ Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma fakat tek seveceğim kişi sensin ♥ Seni dünler için sevmedimdünler yaşanıp bittiseni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecekseni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ♥ Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye muhalif ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için her zaman teksin! ♥ Ne seni hatırından çıkmak için bir çabam var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar Ne seni görmeden durabilecek değin güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var ♥ Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar aydınlık,yıldızlar dek ulaşılması zorsun ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin ♥ Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam her zaman yanımda ol ancak sana sessizliğin ölüm seslenmek olduğunu göstereyim ♥ En hoş yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun  

858,505Konular
982,714Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt