Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sert Mesajlar

Sert Mesajlar
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Guzel Sert Mesajlar

oLmayan Duygularınla sevmişsin beni ben ise senden neler beklemişim yanarım halime yanarım seni sevdiğime yanarım

Yaramayan Bir Duygu Cemberisin Etrafımda Sinirlerimi Germe Fazla uzerim Senin EN Sonunda

Kime Yalan Sozlerinle Mutluluk Seviyorsan Oda Seni gercek mutluluklarla insan Etmeye Calışsın

Ofkem son bakişimda sakli bir tokat atip gitmek vardi ama ona da degmezsin

Bu akşam yollarda hep yalnız başıma acılar icimde hep sensiz gezdim lanetler yağdırıp senin aşkına kalbimdeki sevgini 'kurşuna dizdim'

Cıkma Karşıma Sakın uzerim Seni Yalancı Aşkım, Sozlerinle Sana mutluluklar Bakma Arkana iyi yolculuklar!

Kimse icin ağız bukmedim kimseye eyvallah demedim hayat benim hayatım kendime gore yazarım kendime gore oynarım

Yarınları Sensiz Yaşamak Seninle Yaşamaktan Daha Guzeldir!

Hergun isyanım var benim kadere,ne oldurdu ne guldurdu bir kere Cehennem dertleri var cennetimde Ben yaşarken ruhum oldu icimde

Sertleşmiş Duygularımı Yumuşatmaya Calışma Nasır Tutmuş Kalbimi Acmaya Kalkma Hayal Kırıklığına Uğrarsın Sonra!

Kimse Gelmesin Peşimden Ben giderim Dertlerimle

Tukurulecek okadar surat varken yerlere tukurmeyin!

Hayatıma Karışma! benim Hayatıma Yazılar Yazma! ismimi kuLLanma uzulursun sonra!

858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt