nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
h 4Ses felci geçiren, ses kısıklığı yaşayan ve ses tonundan memnun olmayan kişiler suya üfleme tekniği cihazı ile yapılan terapiyle, istediklere sese kavuşabiliyor Ses kısıklığı çözümü suya üfleme Suya üfleme tekniğinin fazla uzun senelerdir bilhassa Kuzey Avrupa ülkelerinde kullanılan bir usul olduğunu gösteren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op Dr Murat Koç “Bu cihazlar sayesinde suya üfleme tekniği daha pratikleşerek yaygınlaştı Burada amacımız hastaya ses terapisi ile sesinin tonunu başkalaştırmak ve ses kalitesini artmak Ayrıca kişiye yakışır, kavranabilir ve pürüzsüz bir sese ulaşmasını amaçlıyoruz Hastalarımız başlıca ses teli felçli olan hastalar ya da sesinde herhangi bir sorunu olmayıp sesini jurnal hayatta kullanması gereken imam, müezzin, öğretmen, ses sanatçıları ve çağrı merkezi çalışanları ses kısıklığını en çok yaşayan gruplar olarak karşımıza çıkmaktadır Bu tedavinin başlangıcında haftada bir 4 hafta işlem baştan başa görüşüyoruz Ancak yeni bir sese varmak süreci, sıradan 6 ay sürmektedir ifadelerini kullandı
“SES TERAPİSİNİN FAZLA FAYDASINI GÖRDÜM
Ses terapisi alan Hayrisan Gökmen (53) ise, “Tiroit kanseriydim Fazla şükür hayata döndüm Şu Anda ise ses tellerim felç olmuş Ses terapisinin fazla faydasını gördüm Su içemezdim, derhal suyumu içebiliyorum diye konuştu
Olcay DÜZGÜN KAYSERİ, (DHA)
“SES TERAPİSİNİN FAZLA FAYDASINI GÖRDÜM
Ses terapisi alan Hayrisan Gökmen (53) ise, “Tiroit kanseriydim Fazla şükür hayata döndüm Şu Anda ise ses tellerim felç olmuş Ses terapisinin fazla faydasını gördüm Su içemezdim, derhal suyumu içebiliyorum diye konuştu
Olcay DÜZGÜN KAYSERİ, (DHA)